Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 19 oktober 2021

Uddevalla

 Tjohej.

Idag fick jag muskelavslappnande av en läkare och det gjorde rätt gott för min lilla rygg, så jag överlevde tågresan och nu ligger jag i min hotellsäng som jag ska ha i två nätter. 




Jag har ätit skit till middag för restaurangen stängde 20.00 så taxin fick åka förbi en mack så att jag kunde köpa en macka (en till, den första åt jag på tåget) och godis. 

Nu känner jag mig tjock, svullen och lite småäcklig men hade inget alternativ. Det känns som om jag har 38 liter vatten i kroppen som har samlat på sig den här veckan med ryggskott. 

Jag tar tag i det när det här är över. Hoppas hoppas att det släpper snart. Jag längtar efter att träna, det här var en bra påminnelse om hur viktigt det är. 

I morgon ska jag ta en promenad och se mig om. Tydligen har jag havsutsikt från balkongen och jag tyckte att jag såg båtar i hamnen men det är ju rätt svart ute så jag vet inte riktigt hur utsikten är.

Nu ska borsta mina äckliga tänder (ni vet hur de blir efter godis) och sedan se lite på någon serie innan jag packar ihop och förhoppningsvis sover jag hela natten. Hoppas!





2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Hoppas hotellsängen var snäll mot din rygg!

Åsa Hellberg sa...

Ja då ,men det hjälper inte :)