Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 14 oktober 2021

Jag hämtade mitt nya pass,

 åkte till Haninge och fikade/åt frukost, och när jag satte mig i bilen kände jag plötsligt att ryggen var paj. Jag hade inte känt ett dugg innan det. Och nu var det länge sedan jag hade ont i ryggen. Fan.

Så surt, för nu är ryggskottet ett faktum. 



Soffläge!

Jag klarade att handla, men nu känns det omöjligt att fylla på i morgon som jag hade tänkt så istället har jag beställt en massa extramat på Mathem, som i bröd ost yoghurt och sånt som inte kräver matlagning som bara är GODIS för mig. Levereras i morgon mellan 8 och 10.

Har man ont i ryggen så har man.

Jag oroar mig mest för nästa vecka och att jag ska till Västkusten, men det ska väl gå. Jag ska bara se till att vara tillräckligt smärtlindrad för att röra mig nu några dagar. 2 alvedon och en ipren. Jag tog EN alvedon och en ipren tidigare, men inser nu att det var en alvedon för lite. 

Om en halvtimma tar jag en ny dos, och sedan en dos till innan jag lägger mig. I have a plan. Såklart. 

Tur att jag är ledig för att sitta och jobba är ingen höjdare just idag.

Mår jag bättre i morgon ska jag gå förbi Svea vaccin och se om de har tid att ge mig en influensaspruta. Hoppas det. 

Kul nyheter är i alla fall att min holländska Flanagansserie också går bra i BELGIEN. De två första är ute där och båda har legat på belgiska topp 10. Hur det där funkar språkmässigt vet jag faktiskt inte, men antar att de har olika listor för de olika språken som talas där. 

Tjohej för bra nyheter!

Hoppas att ni får en bra helg, det är ju, herregud, fredag i morgon igen.


Inga kommentarer: