Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 29 mars 2022

Mina planer ändras från dag till dag.

 Nu verkar bäddsoffa bli svårt eftersom företaget som levererar inte kan bära in den. Nu har jag kontaktat ett annat företag för att höra om de i alla fall kan montera ihop den. Den kommer i tre delar och om min brorsa har tid att hjälpa mig med att få in den, kanske det funkar. Vi får väl se. Det ska ju stämma med hans jobb också. Å andra sidan har jag ju de där två som faktiskt ska sova i den, som kanske kan hjälpa till. Då kan vi montera också.Annars blir det, om jag kan få det inburet, en soffa och två sängar från Ikea. 

JAJA. 

Idag har jag inte jobbat med särskilt många sidor i manus, jag har fixat med annat. En detaljerad tidslinje, sorterat min research och gått hundra trappsteg (det är det hit från nedre botte). Jag kände mig riktigt spänstig men flåsade som en blåsbälg efteråt. Fast då är det väl bra, antar jag.

Jag vägrar gå ut. Det är kallt och snöar lite så trapporna får räcka idag. 

That´s it. I morgon ska jag till solsköterskan.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag hade gärna burit in soffan åt dig och även hjälpt dig montera ihop den om jag bara hade bott i närheten. :)

/Jocke