Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 4 oktober 2023

Laddar för att fixaren ska komma hit idag.

 Jag behöver RENSA så att han kan göra sitt jobb, bland annat måste jag ta bort alla tavlor och lampor runt tv:n, tömma de garderober som ska flyttas, flytta grejer som står i hallen, hämta ben till garderoberna (finns på utlämningsstället), dammsuga mattan som väl MÅSTE ryka (måtte Selma snabbt fatta att inne kissar man inte, så att jag snart kan ha matta igen). 


 

Min trånga hall.
Ska flytta möblerna i köket/vardagsrummet, så att han får plats att montera där.



Det blev superbra! Jag ska sätta lite korgar ovanpå med halsdukar och sånt. 



Nu ska bara lister på under garderoberna, så är det helt klart. Jag kan ha dem kvar i källaren, annars fixar man det på Bauhaus. 



Lite att göra fram till klockan 12, alltså. Jag måste också äta och när hantverkaren är klar (jag hoppas verkligen att han blir det idag) ska jag handla. 

Under tiden han jobbar tänker jag att jag gör det också. Igår blev i princip inget gjort, så nya tag idag. 

Där har vi det. Onsdag!

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Hoppas han gjorde jobbet snabbt och bra!

Åsa Hellberg sa...

Tre timmar tog det, helt galet snabb!