Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 6 oktober 2023

39 163 och det får duga

men det är uselt. Jag är för trött. Vaknar supertidigt pga kissnödig och sedan kan jag inte somna om trots att jag borde. Det kan också vara en coronarest såklart, men mest är det för få timmar av sömn. 

Från och med nu måste jag lägga mig tidigare, så är det bara. Jag har inte en aning om hur det ska gå ihop med hundvalpen men vi löser väl det, hoppas jag. Av den anledningen är ju delad vårdnad toppen. 

Idag åkte jag till stan för jag behövde åka förbi Ikea och handla en grej til Jonathan och sedan åkte jag vidare till stan för min rygg höll på att pajja i morse, och det ENDA som hjälper är om jag så fort jag får en känning tar en cocktail av Alvedon, Ipren och muskelsavslappnande (som jag inte minns namnet på) och sedan går en stund. 

Men med regn är det inte så mysigt, alltså åkte jag till stan och kollade in ställen man får ta med Selma till. NK visste jag, men tydligen får man ha med henne på Åhléns också. Flera restauranger säger ja till hund, det är ju grymt. 

Ryggen blev bättre och jag åkte hem och jobbade. 

Nu ska jag redigera några sidor också för att ändå var hyfsat nöjd. I morgon är jag förstås ledig och på måndag måste jag städa och fixa det som Skatteverket har frågat om, så en arbetsdag kvar den här veckan. Jag hoppas att den går bättre än de andra har gjort. 

Ikväll ska jag ligga i min säng klockan åtta, det ska bli ett sant nöje!

Tjohoo!


2 kommentarer:

Anne sa...

Ta med hunden heter en app där du kan hitta ställen där hund får följa med.

Åsa Hellberg sa...

Tusen tack!!