Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 30 oktober 2023

Så jag har sa ja tack till lägenheten jag tittade på häromdagen, MEN

 har plats 4a. Vi var bara 2 på visningen, men 4an står kvar på Bostadsförmedlingen och om det betyder att folk har slarvat med att säga nej, eller om de varit på tidigare visningar och kanske vet hur lägenheten ser ut vet jag inte.








 Jag har i alla fall gjort som jag brukar, jag har ägnat mig åt färger, möbleringar och har förstås mentalt redan flyttat in. Det är ett 55plus-boende, lugnt och fint nära havet på Ingarö. 3 rum, 81 kvm, ungefär samma hyra som här. 

OM jag skulle få den, måste jag anlita ett företag som sköter flytten från nerpackning till uppackning.  Annars kan jag inte flytta för mina händer är så dåliga just nu. Jag äter helt rätt, och har läst att det kan bli sämre innan det blir bättre, låt oss hoppas att det är därför. Jag har solat solarium 2 ggr och ska göra det 3 ggr till. Vi får se om det har någon som helst effekt. 

Nu, medan jag skriver här, har jag fått en PRIVAT-tid hos en dermatolog som min kompis Helen har rekommenderat. Det kostar 1600 men för mig är det ju så himla värt just nu. Den 9e november. HURRAA! Jag ser det som en akuttid så får vi se hur jag gör sedan. Det är samma klinik jag redan är inskriven på men har svårt att få tid till. 

JAJA. 

Lägenhet, schmägenhet, eksem, schmeksem, nu ska jag jobba. Ikväll ska jag äta middag med Jonathan och Linnea och träffa SELMA! 


UPDATE: plats 2. Fan. Jag tror att den som har plats 1 har tänkt innan den har tackat ja. 55+ är inte lika hejsan hoppsan som man kanske är när man är yngre. 


5 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Håller tummarna hårt!

Annika Estassy sa...

Hoppas, hoppas du får den! Det låter som ett skönt boende med perfekta omgivningar för Selma.

Åsa Hellberg sa...

JA, jag hoppas också. Tusen tack!

Anne sa...

Håller tummarna!

Åsa Hellberg sa...

Tack Anne!