Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 12 mars 2024

Inte lika trött idag, inte än i alla fall.

 Hurra!

Jag jobbar, läser igenom och redigerar del två i Spanienserien. Än är den bra, men jag en känsla av att de kommer att spreta längre fram och därför skriver jag ned trådar i min skrivbok, och tar bort några, för att tajta till det lite. 

Den saknar än så länge ett slut, vilket vi sa att den skulle beroende på om det blir en trea eller inte. Det finns inga beslut om det än så länge så vi får se hur jag lämnar den. Än har inte min förläggare läst, jag har bett om att hon ska göra det först efter den här redigeringen. 

Jag vill gärna ha den här "klart" innan jag går ingång ordentligt med nästa projekt, det jag påbörjade i januari på Kanarieöarna. 

Typ så i tre dagar framåt. Selma kommer hit igen på fredag och sedan är hon här till söndag eller måndag, det har vi inte bestämt än. På fredag får jag tillbaka Fjällbacka 3 för den sista redigeringen innan korr och har då tre veckor på mig. Det allra mesta är klart, men jag funderar fortfarande på slutet.



Jag kollar YouTube för att hitta det perfekta sättet att tapetsera runt en dörr (två i mitt fall). Jag går inte igång med det idag, i morgon kanske.

Hejhej


2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Ser så fint ut! Du trivs, hoppas jag?

Åsa Hellberg sa...

Ja, superbra!