Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 14 december 2015

I två timmar sov jag som en stock.

Jättebra för nattsömnen. Verkligen.

Misse hade inte gått upp i vikt alls (3,3 kilo), och hon tror att han behöver mer medicin. Hjärtat slår också fort och det kan vara den höga ämnesomsättningen som gör att han fäller så mycket.
Jag har ju slutat med kvällstabletten för att jag inte fick i honom den, men det är högst troligt att han verkligen behöver den och då får jag väl börja tvinga honom.
Suck.
Men jag ska läsa på bra instruktioner om hur man gör, det fanns någon jag gillade såg jag när jag tittade kort, som handlade om ett fast grepp om nackskinnet ...

Jaja.
Måndag men inget Scandal. Det är jullov för de braiga serierna.
Vad ska jag göra då?

2 kommentarer:

Linas drake sa...

Här funkade det absolut inte att försöka lura i via godis eller mat, så jag slår in honom (mjukt, inte skrämmande) i en handduk runt skuldrorna så han inte kan rivas och så öppnas munnen (visst motstånd) och han får tabletten, och hör och häpna så sväljer han den numera (däremot har även jag haft svårt att ge 2 ggr om dagen, så jag får se vad de säger...)

Åsa Hellberg sa...

:) i morse var jag så irriterad på honom att jag helt enkelt tog tag i huvudet, öppnade munnen och hivade in tabletten, det gick på en sekund. Han blev inte särksilt upprörd tack och lov:)
Nästa gång ska jag lägga lite krämgodis på, tror jag.