Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 15 februari 2017

Fotograf och formgivare

gnuggar kreativitetsknölarna och som de gjorde det. Det blir superfint!
Hurra!!


Jag hade en tanke på att fortsätta jobba nu, men tror att jag går upp en timma tidigare i morgon istället. 
Målet i morgon är 70-80 sidor, vilket borde vara rimligt med tanke på att jag lätt tog mig igenom de 30 första idag innan jag packade ihop strax innan halv tolv.
Klarar jag det känner jag mig lugn eftersom jag inte kan jobba på fredag.
50 sidor var på lördag och söndag, och sedan är jag klar.
För den här omgången.

Nästa gången får jag tillbaka en pappersbunt med anteckningar i marginalen från min nya redaktör. Skulle tro att det tar ett par veckor.

Jag pitchade nian för Teresa idag när kreatörerna jobbade och vi fikade, och hon tyckte idén var snorbra och tyckte att jag skulle köra på den. När jag blir rastlös efter att ha lämnat Sonja3 ska jag läsa igenom det jag hittills har skrivit. 
Jag tror att jag saknar något, och vet inte än vad det är. Men jag är inte orolig. Både Gloria och Sonja3 började jag skriva innan jag hade hittat "det." Det kommer att komma.

Har jag sagt att jag älskar mitt jobb?!



Inga kommentarer: