Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 1 februari 2017

Jag var på lokal igår,

och drack som vanligt inte en droppe annat än vatten men är ändå stuptrött idag. Trots att jag var hemma före 22.
Vi firade att en av oss ska flytta utomlands i tre månader och att en annans hjärntumör är puts väck.
Jättemysig kväll på Riche.

Pamela Andersson, Pernilla Alm, Moi, Susanne Boll och Sandra Gustavsson


Sedan gick jag utmed kajen till bilen som stod parkerad utanför Strand hotell. Där finns alltid plats om man åker till stan på kvällen "tips."

Det är något visst med Stockholm. 
Jag har bott här i 31 år nu. Herregud vad jag har sprungit på den här gatorna i stan. I alla fall på dem som låg nära Café Opera.

Första sommaren jag var här var för 33 år sedan. Då serverade jag på Waxholms hotell mellan två vintersäsonger i Sälen. Flyttade hit permanent gjorde jag först det året jag började flyga.

Time.
Fan, att den går så fort.


Från kajen vid Strand hotell, på andra sidan vattnet ligger Strandvägen.



Sedan fastnade tant Åsa framför tv:n i sängen och såg på Billions. En dramaserie på HBO. Inte en enda sympatisk karraktär och ändå är jag fast.
Den handlar om en åklagare och en fondförvaltare. Den ena jagar den andra.
Typ.

Det var väl det. Ingen träning idag. Nu ska jag jobba.
Tjohej.



2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Verkligen anledningar att fira! Helst Pamelas glädjande resultat!!!! <3

Linas drake sa...

Stockholm är väldigt vacker och speciell. Vilket foto du fick till! Gillar verkligen de två disröda skorstenarna som omramar djupet. Snyggt!