Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 20 februari 2017

Min första semesterdag,

och jag började med att boka av core-träningen.
Grrr.
Det var ett vanligt pass och jag behöver soft för att palla. Istället gör jag väl lite gympa på golvet och laddar för onsdag, torsdag och lördagspassen istället.
Något måste jag ju göra.
Jag vet inte vad det är med mig men jag känner en stark antipati mot att gå ut på en promenad. Jag är trött på omgivningen och promenadvägarna. Har gjort dem nu efter tre år.
Kanske ska ta bilen och åka någonstans, se något nytt?
I morgon!
Jag gillar ju att promenera egentligen.

(Min väninna Helen ska man dock passa sig för att gå med.
Innan man fattar hur mycket hon gillar att gå är man är man en mil från bilen som ska ta en hem.)

Idag ska jag börja med projekt städa med sov- och badrum.
Sen behöver jag nog vila.
Och så ska jag läsa och se på två nya tv-serier som verkar släppa ett avsnitt i taget och det är nog bra för annars är det lätt för mig att vråltitta.

Det var väl det.
Roligare än så här blir jag nog inte idag.

1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Här har det ösregnat hela dagen, det lockar verkligen inte att gå utanför dörren!