Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 29 mars 2018

Idag hivade jag påskliljorna.

De stod i full blom och det kändes som om det kliade i ögonen av dem.
Eller så är jag bara trött efter en sådan himla trevlig dag med Jonathan och Linnea.

Först sågs vi på en fika, sedan shoppade vi lite, åt middag på en latimamerikansk krog som heter Supper och sedan gick vi på bio och såg filmen om Ted Gärdestad (verkligen fin film!).

Jag hade högklackade stövlar på mig och på vägen trampade jag snett en gång, sedan en till och därefter ytterligare en gång.
Mina stödstrumpor räddade mig från svullnad inbillar jag mig för jag hade rejält ont när jag la mig men var inte svullen. Ett par alvedon fixade värken och idag har jag ont när jag går men inte värre än att jag tror att det går över om jag låter bli att springa ett par dagar – för det gör jag ju verkligen ofta annars.

Irriterande, för jag älskar mina stövlar som är höga men bekväma. Jag måste kolla om de kanske är slitna snett. Om inte blir det ju värre för jag vill kunna ha dem. Jag kanske gick för mycket i dem igår, för långt så att jag blev trött i benen.
Hoppas.

Idag jobbjobbjobb.
Hela påsken jobbjobbjobb.

Det är bra grejer det.




1 kommentar:

eval8 sa...

Ted-filmen var verkligen riktigt bra!