Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 14 mars 2018

Satan i gatan vad det bränns nu och jag är inte ett dugg säker på att jag hinner.

På riktigt.
Håll en tumme. Tre arbetsdagar kvar och jag tänker att jag skriver epilogen på fredag innan jag skickar manuset.

Nu verkar det bli något av det lilla sidoprojektet också, och jag har sagt att jag kan ha klart den inom en månad och då är mitt upplägg att skriva Flanagans på vardagar, och göra klart sidoprojektet (som mer är som en extralång novell i formatet. En kortroman kan man väl säga) på två helger.

Det är mycket nu och alldeles underbart.

Det här året kommer nog att bli mitt mest produktiva någonsin och jag ska ägna mig nästan uteslutande åt alla mina projekt. Två veckors semester med mamma men i övrigt ska jag bara göra researchresor (och lansera bok och besöka bibblor hoppas jag.)
Men start på måndag, då.

NU kör vi!



6 kommentarer:

Simona sa...

Kämpa Hellberg!

Elisabet Nielsen sa...

Heja dig, Åsa!

Rosiels sa...

Heja heja! Jag följer dig med spänd förväntan och positiv energi!

Eva-Lotta sa...

Du hinner!

Anonym sa...

Stressa inte - då går det bara på tok.
Lycka till!
Sanna

Åsa Hellberg sa...

Tusen tack, allihop!