Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 12 mars 2018

Somnade för sent,

vaknade för tidigt, somnade om, vaknade för sent.
Men nu är jag i alla fall på det.

50 sidor måste redigeras idag, men jag tror att jag klarar det.
I morgon ska jag börja skriva på det som återstår och nu pratar vi inte längre den vanliga målsättningen 2 000 per dag, utan snarare 3000.

Det är på håret håret håret.

Nu så!

2 kommentarer:

Gudrun Eriksson sa...

Hej. Jag har precis avslutat boken Sonjas andra chans. Jag bara avgudar dina böcker om dessa 4 vänner. Nu blir jag ju nyfiken på om det kommer en fortsättning ?? Har läst alla böckerna och jag avgudar dem. Tack för dina underbara böcker.
Med vänlig hälsning
Gudrun Eriksson

Åsa Hellberg sa...

Tack snälla Gudrun, vad roligt att höra!
Jag vet faktisk inte om det någon gång kommer en Sonjabok till, jag tänker att det i så fall ska gå några år. Jag har massor med bokkontrakt på annat nu några år framöver, men sen kanske :)