Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 16 september 2019

Malmö



Jag sov som en stock men framåt småtimmarna låg jag som i dvala och körde bil och körde bil och körde bil. Superkonstigt. Det var skönt att vakna. Jag tror att det tog ungefär 7 timmar att ta sig hit och då höll jag hastighetsbegränsningarna och stannade bara kort. 

Nu har jag ätit frukost, förstått att jag lämnade min rundborste hemma i badrummet (grrrr) och sitter med datorn i knäet i frukostmatsalen.
Om ett par timmar ska jag ut på stan, promenera mot centralen och dagens första signering (pocketshop) och sedan ska jag gå tvärsöver gatan där det ska ligga en akademibokhandel där jag också ska signera en timma.
Det brukar inte komma särskilt många människor till sådana event, en måndag mitt i vecka, men då får jag i alla fall möjlighet ett träffa butikspersonal och det är alltid kul.

Sedan kvällsaktivitet med Sydsvenskan. Jag är först  ut av 4 författare som ska vara med och prata om sina böcker i en bokcirkel. 18 personer har anmält sig och utöver ikväll kommer Frida Skybäck, Mikael Bergstrand och Simona Ahrnstedt senare att bokcirkla senare i år.