Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 5 september 2019

Blommor från mamma och förlaget



Underbara höstfärger.

I morse vaknade jag och trodde att det var natt för att det var så mörkt, men klockan var strax efter fem. Då hade jag drömt om releasefest. Nästan ingen kom.
Sedan regnade det hårt på mitt fönsterbleck innan somnade jag om ... och drömde om releasefest. Fler än förväntat kom och de drog i mig från alla håll.

Idag ska jag inte jobba, istället ska jag strax duscha och tvätta håret så jag slipper eftersvettningar när jag ska sminka mig och klä mig.
Smart va?


1 kommentar:

Eva-Lotta sa...

Nu är det mörka mornar och kvällar!
Klart det kommer många!