Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 8 september 2019

Jag tänker på min fest

Bilden kan innehålla: 2 personer, inklusive Åsa Hellberg, personer som ler, personer som står och inomhus


Det var så himla lyckat och responsen på Välkommen till Flanagans har så här långt varit jättebra. 4.4 i betyg på Bookbeat är fantastiskt.

Idag har jag jobbat, skickat nya böcker till mamma, handlat och ätit TVÅ BYTTOR med glass för att fira att releasen är ÖVER, haha.
I morgon är det slut på socker igen, jag mår ju helt klart bättre utan det. Och jag blir en aning slankare. 
Men min mamma, som har samma kroppsform som jag, har rätt. Brösten blir inte mindre, bara längre, om man går ned i vikt. Haha.

Jag har fem skrivdagar kvar. Fem kapitel.
I morgon ska jag försöka pallra mig upp tidigare. 8 är en bra tid. Om inte regnar är målet att promenera en timma varje dag den här veckan.
På söndag sticker jag tidigt till Malmö, jag ska köra och göra det utmed östkusten. Oskarshamn, Kalmar, Blekinge, Österlen. Det har varit min dröm länge att få göra det. Men det är många mil (över 60) så jag vill ha god tid på mig. Det är planen i alla fall. 

Tjohej, nu är det HÖST!

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Vi kör alltid hem från Österlen på söndagar... Annars kunde du tittat förbi!

Åsa Hellberg sa...

Tack!