Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 23 september 2019

Så oändligt sorgligt att läsa om att Thomas Cook har gått i konkurs

Åsa i serveringskläder ombord på en DC8 (skulle jag tro) 1986-87 typ.


Främst tänker jag på alla mina gamla kollegor och vänner som fortfarande jobbar på det som på min tid var Scaanair.
Visst är det tråkigt för resenärerna också, men de får tillbaka pengarna. Mina kollegor kanske i värsta fall förlorar sitt arbete några år innan de ska gå i pension.

Många slutade ju i våras, bland annat min bästis Helen, men många valde att stanna kvar - att inte ta erbjudandet om att gå med två årslöner.

Det här flygbolaget i Sverige var fantastiskt. Ving är i samma koncern, men en annan del. De behöver "bara" hitta ett nytt flygbolag att samarbeta med och kan förstås skaffa nya ägare.
Frågan är ju vad som händer med den nordiska flygdelen. Går den att knoppa av?

Jag håller tummarna för det!

Idag jobbar jag med Sonjamanuset som ska redigeras. 10 sidor per dag är planen. Jag vaknade med tung huvudvärk idag, och har inte en aning om varför. Tung som i väderomslag eller feber, men jag har ju inga problem någon annanstans.
Jaja.
Jag har precis tagit piller och hoppas att det går över. På fredag är det mässa och när jag åker dit vill jag vara pigg som en mört.


Inga kommentarer: