Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 24 september 2019

Ingen huvudvärk,

manus ska redigeras och Håndan som inte har tvättats på ett tag ska bli ren och fin i Farsta.
Och jag behöver handla för ett par dagar till så att jag har något att äta innan jag åker till Göteborg på fredag.

Jag fortsätter att fundera på vad jag ska ha för kläder på mig. Detta huvudbry som jag har haft så länge jag kan minnas, men som inte är påfrestande utan roligt. Jag gillar att fundera på sådant precis som jag funderar på varför i helvete Hemnet inte funkar i Chrome där jag har alla mina sparade sökningar. Det funkar i Safari. Grrrr.

I alla fall:;

Till skåneresan hade jag packar lite fel grejer och jag ska försöka göra en dagsplan nu. Det är ju mer än ett ombyte per dag (två kvällsfester då man ska vara tjusig) och sedan 3 framträdanden efter mässan, i Karlstad, Örebro och Mariestad.
Mucho kläder blir det.

Typ så.
Tisdag.
Bra dag så här långt.
(Och Ving tar över flygen från Thomas cook så mina kompisar har sitt jobb kvar, vilket gör mig glad)





2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Tänkte på ditt förra inlägg när jag hörde det om Ving!
Lycka till med packningen. Jag har också fukt i min garderob. Antar det är det du har så kläderna krymper?

Åsa Hellberg sa...

JA! :)