Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 10 september 2019

Jag gillar aldrig att få "bara" en 3a i betyg,

men ibland skriver läsare någonting som jag gillar (trots 3an):

"Jag har läst nästan alla av Hellbergs tidigare böcker. Det här var en ny bekantskap med ett nytt djup som jag inte riktigt känner igen sedan tidigare. Då har böckerna varit mer lättsamma feel-goodromaner som jag tyckt mycket om. Den här berättelsen krävde mer av mig som läsare och jag ser stor potential i den här planerade serien."

Från VillaFreja. 
Tack!

Jag är glad att någon har uppfattat det där andra, som ju var mitt mål. 

Idag skriver jag på det nygamla: Sonja och Maggan firar jul. 4 manusdagar kvar. Jag tvättar samtidigt.
Jag ska försöka gå ut idag igen. Långpromenaden jag tyckte att jag gick på igår var på 5000 steg. Det där med att få ihop 10 är svårt, då får man gå mer än en timma. Jag vet inte vad jag gick igår, 35-40 minuter kanske?
Jaja, viktigast är att jag rör på påkarna!

Det går betydligt enklare att gå en sväng med något i lurarna. Igår lyssnade jag på senaste podden av Skäringer Mannheimer. Då är det lätt att gå.

Tisdag.
Bra dag, så här långt!





2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Jag tänker varje dag att jag ska gå ut och gå. Behöver det så väl! Du kom ut såg jag ju. Bra jobbat!

Åsa Hellberg sa...

Tack, ibland händer det :), men jag är TRÖGSTARTAD!