Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 19 februari 2020

Jag jobbar hårt

för att komma i de här brallorna.
Der gjorde jag knappt på fotograferingen heller i ärlighetens namn, det är synd att det inte är en gnutta stretch i dem för då hade de varit mer bekväma. Nu är de bara herregudsnygga.


Idag ska jag på födelsedagskalas, kanske få hålla bebis och sedan är det hem till redigeringen igen. Inte mer idag, jag jobbade som en tok fram till för en haltimma sedan, men i morgon bitt är det på det igen.

Det är mycket småpill och mer än 20 sidor per dag är tufft. Många ord som ska bytas ut, skifta plats och fixas till. Det är tidsödande.
Nu är jag ikapp det jag missade i söndags, vilket frigör någon timma till på eftermiddagen eftersom jag MÅSTE städa. 

Typ så.
Onsdag. Bra dag, så här långt!

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Jag såg du fick hålla bebis 🤩mysigt!

Åsa Hellberg sa...

JAAA :)