Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum I höst är jag med på Författarkvällar i Uddevalla och Lysekil, och på bibliotek i Värmland.

måndag 5 oktober 2020

Dagens projekt har varit att köpa spackel.

 Och spackla.

Nu ska det visst torka länge, så jag sandpapprar och målar i morgon. Mer i morgon: hämta däck och köra dem till ny däckfirma som sätter på vinterdäcken inför min resa till Åre nästa vecka. Em mer eller mindre enstämmig kör har sagt att det är en bra ide´. Så i morgon är jag också ledig, har jag bestämt, så kan jag göra klar tdet som ska göras hemma när jag kommer hem från däckskiftet. Inte minst behöver jag STÄDA. Det är dammigt som satan.

På onsdag jag börjar jag i alla fall med mitt manus, på torsdag ska jag till frissan (och samtidigt tvätta bilen, bra grej att göra två saker på en gång) och sedan hela helgen bara ägna mig åt mitt manus.

Jag kom på att jag nog behöver snacks till bilresan så det har jag googlat på. LCHF snacks. Allt med socker får mig så trött att jag somnar, så här behöver jag något annat. Vad sägs om:

Ost och skinkrullar.

Små ostar, Baby bell typ.

Mat-muffins.

Ägg

Salami, lufttorkad skinka.

Det kommer inte att gå någon nöd på mig med sådant här i kylväskan. Tur att jag snodde en sådan hos mamma när jag var där på blixtvisit i somras.

Måndag. Bra ledig dag så här långt.
2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Damma, vänta tills du slipat klart😉

Åsa Hellberg sa...

Ja, jo, jag gjorde det :)