Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum I höst är jag med på Författarkvällar i Uddevalla och Lysekil, och på bibliotek i Värmland.

torsdag 8 oktober 2020

Herregud, jag har inte bloggat på flera dagar!

 Igår städade jag lite, kollat på feedbacken från Teresa, och samtidigt såg jag Emma Hart-seriens första del, idag ska jag se resten. 

I huvudet maler redigeringen. Det är bra det, för då vet jag hur jag ska gå tillväga när jag sätter tänderna i det och faktiskt börjar jobba i dokumentet "Flanagans 3". Nu har den ett namn, Nya tider på Flanagans, men det känns bra att kalla den trean så länge.

På tal om Emma Hart, så är ju hela hennes drivkraft hämnd. Det är en bra kraft, som jag hittills aldrig har använt hos mina huvudkaraktärer, däremot hos deras motståndare. men det är bra, då har jag ju något kvar att sätta tänderna i.

Jag fick ont i magen natten till igår, hade ont hela dagen och även natten mot idag. Har 37,9 i feber just nu. 
Jag har googlat mig fram till att det nog är en tarmficka och jag ska ringa 1177 och höra vad man gör, om jag kan avvakta en dag till. Jag har ont långt ned till vänster, är öm som tusan över området.

Men det betyder att jag måste avboka frissan, biltvätten och besiktningen. Frissa och biltvätt går inte att få tag på, jag skickade ett mejl till tvätten, vi får väl se om de läser det eller inte. Besiktningen var inga problem att boka om.

Frissan ska också avbokas 24 timmar innan, men jag hoppas få tag på dem och boka om tiden.

Har en känsla av att det blir mycket ligga i soffan idag, men Alvedon gör ju underverk, det gjorde det igår också. I natt var jag helt övertygad om att det onda var borta efter ett par tabletter och ett toabesök, men nä, det var det ju inte. 

Det var det torsdag (och onsdag!)