Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 1 oktober 2020

Jag har gjort det jag skulle idag,

 eftersom jag kom upp i TID idag. 8.00 för att vara exakt. Bra tid för mig. 

Så jag har läst några förstakapitel och gett feedback på dem, har svarat på några mejl, planerat in en tripp till Åre eftersom jag ska föreläsa i Östersund (istället för Simona). Jag ska promenera, titta på hotell och samla på mig information. Resten av dagen här hemma ska jag fixa med smågrejer. Skriva lite, läsa lite, lyssna lite. Boka frissa vore nog också bra innan jag ska visa mig för folk igen.

Så min hela oktober hemma blir inte av, men det gör inget. Jag jobbar ju gärna på annat håll om jag får. 

Just nu sitter jag också med en förfrågan från en skola, 4 x 60 minuter för elever. (35 st i varje grupp) Det vore hur kul som helst om det gick att genomföra! Det betyder också övernattning eftersom jag inte kör i mörker och vägrar SJ och flyg just nu. 

Typ så, torsdag. Bra dag, så här långt!
2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Låter som att månaden börjar bra för dig👍🏼
Om två veckor nollar jag. Igen! Det var ju nyss. Vart tar tiden vägen?

Åsa Hellberg sa...

Vad är det du nollar?