Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 14 oktober 2020

Listan på sveriges mest utlånade

 författare 2019 har kommit och på plats 200 ligger en person som har lånats ut 74 tusen gånger under året. Jag lånades ut strax under 70. Jag vill ju in på den där listan, det vore så himla kul, men som jag sa en annan gång: det tar tid att bygga upp ett sådant bibliotek.

I Åre där jag befinner mig är det mysigt, lite folk och jag har tagit ett varv med bilen, det är allt idag.

Nu har jag petat i mig en varma koppen, en chokladproteingrej och kaffe, och tänker ta en promenad på byn. Jag skulle också vilja åka uppåt fjället mer, får se om jag hittar en bra väg dit.

I morgon bitti efter pifferier, drar jag till Östersund. Jag ska vara där på en lunch 12.00, sedan börjar programmet vid 13.30 inför 40 pers i publiken. Jag räknar med att vara tillbaka på hotellet där kl 17.00 då jag ska träffa Elin Olofsson som ska intervjua mig för sig podd.

Fredag åker jag hem och förhoppningsvis går det lite snabbare än det gjorde att åka till Åre.






2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Nästa år är du med på listan!

Åsa Hellberg sa...

Haha, ja, hoppas det!