Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum I höst är jag med på Författarkvällar i Uddevalla och Lysekil, och på bibliotek i Värmland.

fredag 2 oktober 2020

Handlat inför helgen,

 hämtat ett par coola byxor som jag har skickat efter, gjort en pizza till frukost/lunch på superbra färdig glutenfri botten. Jag lägger på färdig pizzasås, skinka el om jag orkar steka kyckling, ananas (burk), curry och ost. 10 minuter i ugnen på 210 grader.

13 av 14 dagar äter jag helt och hållet LCHF sedan ett bra tag, men har testat den här pizzan flera gånger och min mage mår inte dåligt av den. Däremot blev den kass efter gräddsås häromsistens, trots att den var laktosfri, så det kommer jag att fortsätta att undvika. Utom vid födelsedagar, då är det värt det onda. Synd, för jag är grym på gräddsås.

Kolla mina gula tulpaner!
Det var det. Idag är jag mest ledig. Jag ska läsa två förstakapitel, men det är allt. Resten sparar jag till lördag och söndag.

Ännu ett dödstrist blogginlägg, jag har tappat stinget under all denna ledighet som jag har skaffat mig. Jag återkommer MED MER SKÄRPA när jag börjar jobba på riktigt, alltså med manus. Nästa vecka, tjohooo. 

Hoppas att ni får en finfin helg!2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Tycker inte dina inlägg är trista, mina däremot, de är inte mycket att hurra över!

Åsa Hellberg sa...

Vi får kämpa!