Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 20 mars 2015

Det gick ju inte alls så bra.

Jag hade en finfin plan på att låta er åka med till stan, men sedan fastnade första inlägget någonstans i cyberrymden och då gav jag upp.
OM ni hade hängt med hade vi varit på NK, på Zara och i Gallerian.
Jag köpte en knallröd superenkel blus och en ljusgul kappa.
Det är mycket tveksamt om det alls passar ihop.

Min extradotter hängde med mig hem eftersom Nisse fortfarande har influensa och hög feber. Han har varit sjuk i exakt fyra och ett halvt dygn nu, och det borde väl släppa lite under helgen förhoppningsvis. Han orkar ingenting, bara ligga, säger han.

Så vi roar oss här hemma, ska titta på Let´s dance, äta godis och prata.
Simona och Carina är på plats i studion. Det ska bli kul att höra vad de tyckte om att vara på plats.

Vad gör ni?

4 kommentarer:

Robert W sa...

Jag laddar också inför Let's Dance. Men det blir chips och ostbollar istället för godis. Efter Let's Dance blir det Ack Värmland.

Ezter sa...

Vilken mysig kväll ni två ska ha då :)

Agneta sa...

Hoppas ni fick en mysig kväll igår!

Idag vaknade jag tidigt. Tittar ut på snöandet och dricker kaffe medan jag funderar på om jag skulle styra upp redigerandet lite. Fick ett tips av lektören som jag ännu inte orkat/klarat ta tag i …
Idag är kanske en bra dag för det.

Åsa Hellberg sa...

Vi hade en toppenkväll, tack!

Agneta; KÖR!! :)