Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 18 mars 2015

Många har läst Toscana tur och retur.

Sanna:

Jag kan inte släppa boken - vill verkligen veta vilka dessa tjejer är och vad de har för "bagage".
Dessutom fanns det en liten hemlighet och den var klurigt inlindad. Det var nästan intill upplösningen innan jag kunde klura ut den.

Det finns många människor i historien, med inte allt för vanliga (i alla fall inte som vi oftast får veta), egenskaper och grundproblem och jag bara älskar alla karaktärerna i boken - även de som är mindre trevliga. Jag tycker ju om att se under ytan så detta tilltalar ju mig mycket.


Det var lite roligt att Sonjas restaurang fanns med i boken.


"Jag tycker mycket om Åsa Hellbergs romaner. Det är romantiska komedier om kvinnor i femtiofemårsåldern. Lite ”chick lit”- och lite ”feel good”-känsla har böckerna. Dom är mycket lättlästa, med både romantik, humor och sex. Jag gillar att läsa om kvinnor i min egen ålder, och kvinnorna i Åsas böcker är härliga karaktärer."

3 + av 5: Johannas Deckarhöra, klicka här för att komma till bloggen:

Åsa Hellberg har skrivit en bok i genren romantisk komedi som innehåller allt man kan förvänta sig av en bok som sorterats i det facket; kärlek, förvecklingar, humor och romantik.


Fin, underhållande & riktigt fängslande!!!

Någon på Bokus gav den en etta utan någon motivering, men omdömena ovan slår det med hästlängder.