Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 25 mars 2015

Jaha. Mitt på dagen.

Jag har handlat lite, det är väl egentligen allt jag har gjort idag utöver att äta långfrukost och funderat på diverse smågrejer, som bikini. Jag gick förbi Åhléns som hade min Toscana i hyllan, men tyvärr inga badkläder som jag gillade.
Det är lite tidigt på säsongen än, och jag tror att jag nöjer mig med det jag har när jag åker till Cypern med mamma.

Som det ser ut nu kommer jag att ha fått feedback på Sara från min förläggare precis innan vi åker, vilket gör att jag nog kanske kommer att jobba lite när vi är där, men vi har gott om tid med den här romanen så jag tror att jag hinner både och innan deadline.

Så länge har jag research kvar att göra, och den tänker jag ta tag i under april så det mesta är klart när jag börjar redigera.

Jag längtar!



Inga kommentarer: