Blomkålsris.
Jag har inte ätit det tidigare, så idag fuskköpte jag en färdigriven liten kartong på Ica.
Till lunchen hade jag kokat det och åt det med persilja och örsalt (och kyckling), och när jag nu åt middag fräste jag snabbt upp resterna av blomkålen och kycklingfilén, tillsammans med röd paprika.
Lördagsdessert: Keso och varma bär (varför variera, liksom.)
Mina föreläsningar.
Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras.
Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka.
Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling.
Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.
För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.
Bokning sker via Författarcentrum
4 kommentarer:
Varför överge ett vinnande koncept?
Exakt! :)
Blomkålsris måste jag prova nån gång!
Sofia; jättegott!
Skicka en kommentar