Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 29 december 2015

Nisse hade en frissatid i morgon

som han inte kan ta, så istället åker jag till Söder för att se om hon kanske kan göra något åt mina brända testar.
Jag gjorde ju misstaget att försöka få lockar i ett hår som inte var 100 % torrt (det var lite fuktigt från en värmeskyddande spray(!).
Dessutom höll jag tången i håret för länge.
Totalt osmart.
Sprak sa det.
Men mina fina strån så märks det, mest för mig själv förvisso, men ändå.

I alla fall.
I morgons ska jag träffa ett proffs.
Vi får väl se om det går att fixa eller om jag måste vänta på att det växer ut så att jag kan klippa av det som är skadat (funkar inte nu eftersom jag inte vill ha stenkort hår!)

Nu ska jag äta, sedan ta ett bubbligt bad.
Senare ikväll ska jag korrläsa Gloria.
Något skrivet på Sjuan blev det inte idag, alltså måste jag jobba även på Nyårsafton om jag ska kunna hålla min målsättning.
Häpp!

3 kommentarer:

Ezter sa...

Känns som om det är bränt, så är det bränt :(

Hanna Lans sa...

Jag kör med inpackning varje dag och tycker mig se och känna skillnad på mitt brända faktiskt! En bit är ohjälpligt död och förstörd, men resten tar sig.

Åsa Hellberg sa...

Ezter; ja, men det finns behandlingar som kan hjälpa lite. Ska testa en i morgon:)

Hanna; jag packar också in jätteofta och det känns bättre även om det inte alls är läkt för mig. Jag hoppas på Oliplex. Återkommer om det funkar!