Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 17 februari 2018

Jag "sov ut" idag,

eftersom jag hade ställt in träningen.
Istället för den tänker jag ta mig ut i eftermiddag. Planen är att åka skridskor och jag tror att jag beger mig till mina gamla hemtrakter för det.
Jag har alltid tyckt om att åka men nu var det några år sedan, jag tror att senaste gången var med mitt  ex dotter och det var kanske 2013?

Grejen med det och till exempel med att åka skidor (slalom) är att har man en gång kunnat så kan man fortfarande. Teknik är inget man glömmer, där har kroppen ett fenomenalt minne.
Men jag kan känna sorg över att jag inte har tagit hand om min fysik bättre, alltså hållit igång under åren, för min kropp var så stark och lättränad förr och det har jag bara tappat.
Jag ser ju på andra som har hållit igång över femtio, vilken skillnad det har gjort.

Men gjort är gjort och jag tar ju ändå hand om mig efter bästa förmåga nu för tiden. Både mentalt och fysiskt.
Men fy satan vilken idrottskropp jag hade ...




Inga kommentarer: