Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 22 februari 2018

Sen romanstart idag,

men det var också planen. Får jag ihop bara lite idag är jag nöjd.
Jag har varit i Farsta och tränat, köpt nya sjukgymnastband (för min nackspärr, detta evighetsprojekt), handlat magbakterier på apoteket (toppen för min mage) och till sist lite mat.
Nu äter jag fröknäcke med ost.
Flera stycken.
Och så kaffe. Gud vad det är gott när man bara har druckit två koppar tidigare på morgonen.
Är jag bara hemma en hel dag, vilket jag ju oftast är, så dricker jag betydligt oftare och borde egentligen vänta eftersom det är godast på morgonen och sedan nu. De emellan kvittar egentligen.

Jaha.
Det var det.
Igår ringde BalkongHans och sa att jag kan förvänta mig att inglasningen är klar absolut senast till Valborg, troligtvis tidigare.
Wohoo.
Visst märks det att det börjar bli ljusare?



2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Åh, så bra med balkongen!

Åsa Hellberg sa...

Ja, så härligt!