Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 27 augusti 2019



Har ni också avställningsplatser hemma hos er? Hos mig är det köks/skrivbordet som får ta smällen. Jag börjar alltid här och äter frukost, läser nyheter och sånt, sedan sätter jag mig i min skrivstol där bakom.

Igår blev dagen konstig tack vare att jag var hos optikern och beställde nya glasögon. Jag önskar att jag hade råd att beställa 2 par, men det har jag inte just nu. Tack och lov har jag ett par som är i samma styrka som jag kan använda när jag kör bil och tittar på tv fram till den nya kommer. Det är egentligen enda gången jag använder dem men då behövs de ju verkligen. 
Ingen synförsämring alls på de senaste 3 åren. 

Jag pratade med Teresa om Flanagans 2 igår och vi har en början till en tidsplan. Jag ska få feedback efter mässan, har vi sagt. Hon gillar som tusan i alla fall, och jag brukar höra på henne när hon gillar extra mycket och det tror jag att jag hörde nu.
Då kommer jag först att redigera ett varv och sedan kopplas redaktören på för nästa.
Jag vill ha mer tid den här gången, med ettan kände jag mig pressad – hade för få veckor till varje delmoment.  

Ty så, en tisdag när jag också tänker sola lite på balkongen.
Det är ju ingen idé att tjata om höst i det här sommarvädret.
Men till stranden går jag INTE.

Ps, jag uppdaterar konstant mitt schema i rutan ovanför om det är så att ni har lust att komma till någon föreläsning eller signering.




3 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Eh...ja köksbordet och soffbordet...
Jag var på stranden idag efter jobbet. Så skönt!

Åsa Hellberg sa...

Var det folk där?

Eva-Lotta sa...

Ja det var ganska mycket folk. Trettiotvå grader och tjugo iaf i vattnet.