Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 30 augusti 2019

Jag tappade min dator på stortån igår.

Datorn hade sitt mjuka skydd på och jag hade strumpor, men det gjorde ont som satan ändå och det har VÄRKT hela natten.
Små bekymmer såklart, och det är inte så illa som det var när Jonathan var bebis och jag tappade en mässingljusstake på lilltån som blev svart och dubbelt så stor. Jag fick gå med tofflor väldig länge efter det.

Nu är inget blått, bara lite svullet framför leden på tån, och tack vare fint väder kan jag ju använda tofflor nu också för jag tror inte att skor är skönt alls.
Jag hoppas att det är borta på torsdag då jag har min releasefest, vi får väl se hur det blir med det.

Det var dagens klag.
Nu till dagens glada: Jag får skriva! Ensam hemma, tyst och skönt.

I morgon ska jag till frissan, jag har inte slingat det sedan i början av maj – jag vill ju vara lite fin när jag ska på alla grejer i september – för även om det är tunt som satan så känns det fylligare med slingor.
Nästa vecka är det full gas igen så den här dagen ska jag bara samla kraft inför det.

Tjohej!

2 kommentarer:

Robert W sa...

Stackars lilla tå. Jag är tyvärr alltför långt borta från dig för att kunna blåsa på den :)

Åsa Hellberg sa...

Haha, det gick bra!