Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 4 augusti 2019

Bra jobbdag


Från igår runt halv sju. Många badade fortfarande. Många Cyprioter på helgerna som stannar länge på stranden.


Jag jobbade bakåt idag. Jag har gjort ändringar mot slutet som inte längre matchar vissa delar i början och det måste korrigeras. Det gjorde 500 minusord. Så nu står jag på 75,5 tusen istället för 78 som var i plant, men det jobbet skulle ändå gjorts och det kändes viktigt att få det på plats innan jag påbörjar arbetet med slutet.
I morgon jobbar jag framåt igen och kommer att landa på 78 innan jag åker i morgon kväll.
Jag har mitt rum till klockan 18 (betalade för det, bussen går inte förrän 21.50 ) och det ger mig definitivt en bra möjlighet att jobba på.

Typ så.
Ett par dopp i havet vill jag hinna med i morgon också, o h det kommer jag att göra under min förmiddagspaus. 

Nästa gång vi hörs är jag hemma igen hoppas jag.
Vill inte ha någon försening i år.


Inga kommentarer: