Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 21 september 2019

Idag kurerar jag ryggskottet hemma.

Tyvärr får jag ställa in bion jag skulle på, men Jonathan och Linnea fattar tack och lov. Jag ska ju iväg igen på fredag och köra nästan lika långt igen.
Fram till dess har jag en bok att läsa ut, vilket jag tänker göra den här helgen och på måndag, och sedan behöver jag redigera Sonja och Maggan-manuset som jag har fått tillbaka från min förläggare. Jag hoppas hinna halva tis-tors. Vi får se.

Jag har i alla fall tvättat det mesta idag och behöver tänka på vad jag ska ha för kläder på mig på mässan. En del av det jag hade med mig till mässan var inte bra/skönt/snyggt så lite måste jag tänka om.
Jaja.
Ledig helg och läka ryggen först och främst.

Hoppas att ni också har det bra!

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Krya på ryggen!

Åsa Hellberg sa...

Tack, mycket bättre idag måndag!