Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 26 december 2019

Sedan jag och mitt ex gick skilda vägar har jag inte haft ett bollplank gällande mina manus,

så idag fick jag använda Simona att fundera högt inför.
Det gör jättegott att få dryfta saker högt, det öppnar upp boxen jag har stängt in mig i känns det som.
På lördag sätter jag igång redigeringen på allvar och det känns mycket bättre nu än det gjorde innan samtalet med Ahrnstedt.
Tack!

Annars idag är jag ledig och  tänker läsa lite, eller mycket. Vi får se. Jag har inte riktigt ro att fastna i en bok längre, och jag saknar det. Behöver en längre tids ledighet än några dagar för att klara det, tror jag. Mitt mål är att vara ledig hela augusti men vi får se hur det går med det. Jag har deadline på Flanagans 3 sista juli och klarar jag bara att hålla den så är det faktiskt möjligt.

Jag tror inte att det blir någon feelgoodfestival för min del i år, jag har i alla fall inte fått frågan från förlaget och bokmässa blir det inte eftersom jag kommer ut med Kvinnorna på Flanagans redan i juni. Det gör min höst rätt lugn tror jag. Jag vet att jag kommer att ha några bokprat, förhoppningsvis några biblioteksbesök, men jag tror inte att det blir ens hälften så mycket som det har varit i år, alltså kan jag nog redigera Flanagans 3 i lugn och ro hösten 2020.

MEN VAD SKA JAG GÖRA SEDAN?
Det blir ju galet spännande att fundera på.

Det var det, annandag jul.
Bra dag, så här långt!

Inga kommentarer: