Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 13 mars 2020

Fredagsfundering:

Är romantiken inställd våren 2020?
Vad händer med alla dejtingappar som jag förmodar att många använder sig av numera? Ska folk kanske börja ta promenader ute och lära känna varandra innan de hånglar loss?
Kommer det att sluta med att folk blir mer bekväma med att umgås med sig själva? Det kan man ju alltid hoppas.

I natt har jag sovit gott och idag skiner solen så jag tänker att det är en bra dag för en promenad, om än en kort. Jag måste handla, har gjort en lista på det jag behöver över helgen och sedan ska jag förstås jobba.
Eftersom mitt bibblabesök i Borensberg blev inställt så fick jag ytterligare två dagar på mig, vilket gjorde att efter min lååånga eftermiddagslur igår lät jag bli att jobba.
Men idag är jag betydligt piggare så jag borde nå dagens mål utan några problem.

Någon dag borde jag också tvätta mina fönster. Det har jag inte gjort sedan jag flyttade in och det är mer än dags och en bra sysselsättning nu när jag ändå är hemma och låter bli umgänge.
Mitt friskis har öppet men jag har ingen lust att gå dit. Jag tvättar hellre fönster.

Och till sist det här: Broadway stänger. Teatrarna har själva bestämt detta, för staden rekommenderar precis som i Sverige max 500 åskådare.
Jag är så glad för allt vi gjorde när vi var där och möjligtvis kommer jag att tjata om det ett tag.

Den här, Jersey Boys, såg Simona och jag på antingen China eller Cirkus, 2016.
Bra musikal som jag också gärna ser igen, den dagen det är möjligt.
Fotot under är från min releasefest av En liten värld (2014). Lotta Kühlhorn (som var med mig på omslaget) och jag satt i fönstret på bokhandeln i Farsta och var ett levande bokomslag. Kul som tusan att hon ställde upp på det.

Jag hittade bilderna på FB. Jag är där sällan, men ibland dyker roliga bilder upp och minnen som jag har glömt.2 kommentarer: