Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 16 mars 2020

MEDDELANDE TILL ALLA SKRIVSUGNA!

HELLBERGS VIRUSSKRIVSKOLA STARTAR I MORGON.

ERA FRÅGOR VILL JAG HA I KOMMENTARSFÄLTET ELLER I KOMMENTARSFÄLTET PÅ INSTAGRAM.

NU KÖR VI!


5 kommentarer:

Anonym sa...

Tummen upp!

Åsa Hellberg sa...

Grymt!!

Maria sa...

Spännande :)

Fråga: hur tänker du runt gestaltning kontra berättande text? Försöker du gestalta så mycket som möjligt eller hur tänker du?

P. sa...

Hej Åsa,

Intressant och kul initiativ!

Fråga 1: Vilken är din viktigaste erfarenhet på vägen från "wannabe" till etablerad författare? Eller med andra ord: Vilket är ditt bästa råd till den som vill göra samma resa som du?

Fråga 2: Hur kommer det sig att du tar initiativ till denna "virusskrivskola"? Vad hoppas du att den ska leda till? "What's in it for you?"

Tack på förhand! / P.

Linas drake sa...

Vilket fint initiativ! Det kan hjälpa en hel del att tänka på något annat en stund. (Kanske även någon skrivande ur vårdyrket som behöver en paus)

Återkommer om jag kommer på någon tillräckligt bra fråga.
Kram och kämpa på!