Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 17 september 2020

Jag borde verkligen inte glömma att blogga ...

 eftersom jag inte gör något vettigt alls.

Jag längtar efter feedback på mitt manus nu, att få igång mitt lätt såsiga hjärna. Det känns som den stagnerar ... Och läsningen går trööögt. Det är som om jag läser mer när jag har som mest att göra, det är ju lite knäppt, men det är som om jag funkar bra med många järn i elden.

Ett järn är i och för sig skrivskolan på lördag som jag har börjat planera idag. Allt är klart sedan tidigare, jag har ju en hel blogg med lektioner, men jag försöker samla ihop det lite. Hur många som är med vet jag ju inte och det kan bli så att jag håller låda i 45 minuter för 2 personer. Eller så är det flera med och ställer frågor och då blir ju planen också lite annorlunda. 

Det är sådant jag funderar på än så länge idag.

Sedan funderar jag på min obefintliga kondition och bara därför ska jag om en kvart gå mina fem trappor upp till lägenheten. Om jag gör det två gånger om dagen händer det snart grejer i kroppen, det vet jag sedan tidigare, men hittills har verkställigheten verkligen varit sådär. Men idag tänker jag äta frukost klockan 10 och sedan ta de där trapporna, först ned och sedan upp igen. 

Jag tittar på träningscykel och vi får väl se vad jag kommer fram till.

I morgon ska jag gå en långpromenad med Jonathan och Linnea. Det ska bli supermysigt. 

Det var det. Torsdag. Tjohej!Inga kommentarer: