Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 4 september 2020

Mitellan bort, sa jag igår.

 Idag efter röntgen konstaterades att ingenting verkar läkt och att en aggressiv sjukgymnastik, med Citodon i kroppen, måste till för att Jonathans armbåge inte ska fastna i det läget den är nu. Att räta på armen går inte, även om han kommer längre nu är tidigare. Han har fem veckor på sig innan den fastnar.

Det var ju inte så kul att höra för honom, såklart. Han trodde ju att han var frisk nu, att trots armbågens  stelhet och svårighet att vrida bara var vanlig träning som gällde. För det beskedet fick han av en läkare, men sedan det mer trista beskedet av en annan. Hans plåtar var tydligen svåra att läsa. 

Gulleplutt. 

Själv väntar jag på möbler som ska komma idag mellan 8-15. I alla fall den till sovrummet. Skåpet till  vardagsrummet kanske kommer en annan dag. Infon om det är sådär. 

Halva tiden har gått. Hoppas att de verkligen kommer för jag är luttrad nog att veta att man inte riktigt kan veta sådant helt säkert.

skänk svart

Det var det. Fredagsrapport från Farsta. Om tre veckor får jag tillbaka mitt manus, tjohej.

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Aj, aj, aj! Det låter ner kul.
Själv bet jag precis av en kindtand, det skaver skönt på tungan!
Trevlig helg

Åsa Hellberg sa...

Oh no. Hoppas att du inte har ont!