Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 26 september 2020

Lördag i förorten. Konstig vecka, men idag har jag i alla fall satt fart ordentligt på feedback till mina skrivskoleelever och planen är att vara klar på torsdag kväll.

Det är så kul att läsa! 

Resten av den här dagen ska jag läsa ut Jojo Moyes Bergens stjärnor som har legat i alla evighet, och därefter ska jag läsa Annes Liljerots "Ett rent helvete", innan jag går loss på "Brevvännerna" (av Eli Åhman Owetz), den nya Jojo Moyes (tror den heter under Londons broar) och andra jag har i högen.  Vissa har jag i papper, andra på läsplattan.

Samtidigt lyssnar jag på deckare, just nu Jenny Rognebys första bok i serien om brottsutredaren Leona, och därefter kommer jag att lyssna på Ann Rosman, eftersom jag fick hennes senaste i brevlådan och blev tipsad om att läsa de tidigare böckerna först. 

Jag har en stor hög och betar av den långsamt men säkert. 

Från och med nästa helg kommer jag att redigera tredje Flanagans. Det ska bli mig att sant nöje!


Hoppas att ni också har en fin helg. Jag älskar molnen och regnet här!

Inga kommentarer: