Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 6 november 2021

HUR KAN DET VARA så bökigt att skaffa ett nytt Bank-id via Nordea

 Jag blir knäpp att de inte kan ha enklare instruktioner. 

Tidigare har jag ju lyckats men nu är det fan omöjligt. GRRRRRRRR.

NEJ, JAG LYCKADES!

Läste min gamla instruktion, läs den här om du behöver hjälp (Nordea, kanske är olika i olika banker)


Jag är ledig idag också, ska börja dagen med att tvätta håret (ååååh så tråkigt). Sedan får jag se vad jag hittar på. Jag ska försöka röra på mig lite, är stel och har lite ont i ryggen idag – trots att det var bättre igår. Det är också GRRRR.



Vädret är det minsann inget fel på

Annars är min nya telefon tippetopp. Lite större, men har exakt samma invändig utformning som min gamla, vilket jag gillar. Allt är överfört utom bilderna. Jo, de ligger i en app kopplad till ett moln, men belastar inte lagringsutrymmet på mobilen. 

Lördag, irriterande dag så här långt, men herregud vilka petitesser. Det kommer ju att lösa sig.


Hoppas att ni får en fin helg!

2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Vi har haft regn hela dagen! Gläds åt solen!!!

Åsa Hellberg sa...

Ja, det gjorde jag. Igår. Idag kom regnet till Farsta!