Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 21 april 2024

Vi ska ju äta middag ute idag

 och Snorpan ska lämnas till hundvakt. Efteråt ska jag köra gänget till Sumpan, men Selma får följa med mig hem. Alltså är det bra att jag redan har korrläst såpass mycket (200 av 300 sidor) som jag har gjort. Hon stannar hos mig till på torsdag, och efter det måste jag sätta igång med Spanien 2. Jag vill att den ska levereras senast i mitten av maj, för det är ju vad jag har lovat Teresa. Jag ska bara få ihop det med hunden också. 

Jag hittar inga direkt korrfel i Fjällbacka 3, däremot lite upprepningar och sånt lullull. Förhoppningsvis hittar korrläsaren mer av det jag inte ser. 

Efter att jag har tvättat badrumsgolvet ska jag duscha och tvätta håret. Det är lite omvänd ordning, men det jag skulle ha gjort i städväg i morgon, är bättre att göra direkt eftersom Selma är på väg. Dessutom vill jag inte bli svettig efter jag har duschat. 



Leksakerna är på plats! Röda rummet är nog hennes favvisrum. Här ser hon bäst ut genom fönstret sedan jag satte upp balkongskyddet som gör att hon inte ser lika bra på den sidan av lägenheten, och dessutom är soffan lägre här än den i matrummet. Mne hon springer ju mellan rummen, eftersom det är hennes favoritgrej att göra här. Jag slänger grejer och hon springer efter och hämtar dem. 


Häpp!



2 kommentarer:

Eva-Lotta sa...

Nu har jag läst ut Spanien🤗 Då får jag alltså vänta länge på tvåan.

Åsa Hellberg sa...

Japp! :)