Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 6 april 2024

Lördag, minsann.

 Idag rensar jag upp i hallen. Där står allt som ska slängas, sorteras och tas till återvinningen och jag vill att det ska vara RENT.

Igår fick jag i alla fall sprutt i duschen, så nu kan jag äntligen nyttja den och tycka att det är skönt! Värme OCH sprutt, vilken lyx! 

I morgon, när jag har hämtat Selma, ska vi hem till en gammal arbetskompis som bor i Saltsjö-Boo, inte så långt härifrån. Ska bli kul. Selma är ju inte så van att vara gäst någon annanstans, men jag tar med lite grejer till henne så att hon håller sig lugn. Ett ben, en leksak och lite sånt. 

Förra gången vi var på visit någonstans var det en bebis i huset och det kräver ju extra passning, såklart. Det gick inte att vända bort blicken. När jag gjorde det var Selma på bebisen eller remmade upp för trapporna till övervåningen. Så till sist höll jag henne i koppel och då lugnade hon sig lite. Det är mycket energi i den där lilla hunden, som kanske inte är så liten längre, förresten. 8 månader, snart, och väger 5 kilo. 

Nu ska jag jobba lite, mest för att hålla koll på vart i manuset jag befinner mig. Jag är vilse i pannkakan och det är ju en utmaning som heter duga. 



Jag gillar min hand från Ikea