Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.Åsas vårplaner 2018

Januari

26:e Författardagen, genom Författarcentrum.
29:e Hylte folkbibliotek Hyltebruk

Februari
27 :e, Flens bibliotek.

Mars
Lördag 3:e Arboga bibliotek
Lördag 17:e Hageby bibliotek Norrköping
Lördag 24:e Gislaveds bibliotek

Maj
14:e till 31:a SEMESTER. Wohoo!


fredag 16 oktober 2015

work work work

jag blir inte alls klar med veckomålet idag eftersom gårdagen schabblades bort i ett trötthetstöcken och när jag väl var pigg hämtade jag Nisse och bjöd honom på middag, så hårt jobb idag OCH på lördag eller söndag är nödvändigt (och roligt, såklart) om jag vill hålla mina mål.

Nästa vecka går måndag och fredag bort.
På fredag ska jag ta nya pressbilder, så igår fick Nisse hjälpa mig att testa om man kan tråckla på mig en sommarfavvisklänning som jag inte får på mig själv.
Och det kunde man om  jag lutade mig framåt med armarna rakt fram (lite dykposition), då kunde den liksom dras på mig. För framåt med armen funkar hjälpligt. Uppåt, utåt, inåt - över till andra sidan, eller bakåt, inte alls.
Tjoho.
Jag är ombedd att ta med mönstrat (det är den jag provade), svart och något färgglatt (tror på rött).

Innan dess ska jag ha gått ned fem kilon och bli sommarbrun.


3 kommentarer:

Ezter sa...

Man kan allt man vill, sägs det, sy lycka till med vikt och solbränna ;)

Ezter sa...

Inte sy, så ska det vara!

Linas drake sa...

Bra med målsättningar. :-)

Jag har en fråga till dig, som inte alls rör det som det står om här idag. Jo, Misse. Mår han bättre nu? Får du i honom medicinen och hur gör du? Jag ska nämligen ner till apoteket idag och hämta ut min lille pluttkatts medicin. Likadan får jag förmoda för det är sköldkörteln. :-(, som du vet finns inte så många alternativ, han är vansinnigt gnetig med maten (kräääääsen ska det stå) och att få i honom någon som helst specialmat kan jag glömma. Därför vill jag inte i onödan göra misstag med medicinen. Kan man gömma tabletterna i något som tar bort dess smak o lukt? Vad använder du?

Vore enormt tacksam för svar.