Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 13 oktober 2015

Slut för idag.





Jag gick rakt i i köksstolen armen så att den fick ett ryck, och det räcker en sådan här dag när den vaknar och är sur.
MEN, jag har skrivit och det har gått strålande. Jag börjar lära känna karaktärerna och hur de funkar, och de är i lite nya miljöer vilket är roligt att skriva om.

Nu stänger jag av allt och lägger mig och vilar.
Vi hörs!


5 kommentarer:

Ezter sa...

Vem ställde stolen där? Hoppas du är på bättre humör nu!

Anonym sa...

Tråkigt!
Hoppas det gick över!?
Sanna

Åsa Hellberg sa...

Ezter; det gjorde jag. Grr.

Sanna; nä, jag snubblade i trappan också, så det här har varit en usel arm-dag. I övrigt ä det mesta toppen, faktsikt:)

Agneta sa...

Ajdå. Funkar det att skriva med armen? Har du fått några övningar från sjukgymnast el. liknande att göra? Du får gärna dela med dig av tips, om du har några. Kroppen tar stryk av för mycket skrivande. (Jag måste bli bättre på att ta pauser och röra på axlar och armar.)

Snygg inredning du har, om än lite dum ibland! :)

Åsa Hellberg sa...

Det har inget med skrivandet att göra alls, den här sjukdomen - adhesiv kaspulit - drabbar hej vilt:) (tack och lov, måste jag säga.)
Övningar först när jag är bättre, än så länge är det för inflammerat.
Men ja, pauser ska man ta ofta !!