Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.


Hösten 2018Aug 4:e Feelgoodfestival Mariefred

Sept 1:a 14.20 Skiljebo bibliotek /Västerås

28-30:e Bokmässa Göteborg

Okt 6:e Skärhamns bibliotek / Tjörn

Okt 16e evenemang Bonniers bokklubb

Nov 22:a Fristad bibliotek /Borås


söndag 11 oktober 2015

Min snälla, snälla förläggare

ska skicka nya böcker till mig.
Suzanna Dilbers Förlist, Anna Fredrikssons Tisdagsklubben, Katarina Bivalds Livet motorcyklar och andra omöjliga projekt och Caroline Erikssons De försvunna.

Jag försöker hålla igång läsningen (och är rätt bra på det just nu) trots att jag skriver själv, men det är inte alltid så lätt. Jag blir trött av mitt eget kreerande, och ögonen gnisslar efter en skrivdag. Då känns det lättare att se en bra tv-serie eller en film, som för mig också är oerhört inspirerande även om läsning förstås ger mer till mitt emellanåt fattiga ordförråd.

Lunchrast, det är viktiga grejer det. Mycket viktigare än middag för mig. Idag blev det sent, men Sjuan höll mig fast (tack och lov, det är jobbig när man vill fly från manuset.)
Jag har lite kvar att skriva idag, och sedan vet jag att jag tänkte att jag måste åka till Farsta centrum. Men nu minns jag inte varför,  och när jag kollade kylen så har jag mat så det räcker. Möjligtvis var det för att beställa en frissa-tid, men det kan jag göra i morgon.

Istället för att promenera tänker jag ta ett bad när jag har skrivit klart.
Jag skiter i att gå ut idag.
Jag hade öppet fönstret i natt, det räcker med frisk luft.Inga kommentarer: