Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 4 oktober 2015

Jag har ätit upp allt bröd.

Och ost.
De sista grova småbaguetterna åt jag med skinka till middag för att osten var slut.
Jag orkade bara inte laga mat en gång till efter den där brunchen.

När alla hade åkt iväg med BUSSEN (stora bokstäver, det händer nästan aldrig att jag inte sjutsar hem de stackarna som har tagit sig så långt som till min förort till förorten) tvättade jag av mig makeupen och läste ut min bok, sedan var jag så sockerkomig efter våffelsylten att jag bara var tvungen att sova i en och en halv timma.

Vaknade till kväll, mörker och en tevetablå som säger att jag nog måste se Pitch Perfect på trean 21.00. Har ni sett den?

Det var väl det.
I morgon är det måndag och jag får jobba igen.
Hurra!

Ps, vi såg en bra film igår.
The Judge.
Netflix.
Bra grejer.










Inga kommentarer: